Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Απομυθοποιηση της κορωνογριπης ! ! ! Γυναικα στην Ηπειρο, 102 ετων (Να τα χιλιασει), εγινε καλα απο τον "θανατηφορο" ιο...

Καθε μερα που περναει απομυθοποειται ο και καλα "θανατηφορος" ιος...

Ειδικα οταν ακουμε τετοια νεα....



Η κυρία Αλεξάνδρα είναι 102 ετών και όπως όλα δείχνουν είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ασθενής με κορονοϊό στην Ελλάδα. Νοσηλεύτηκε και κατάφερε να νικήσει τη νόσο.

Είχε μεταφερθεί στις 5 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από το γηροκομείο των Ιωαννίνων όπου, και οι 56 ηλικιωμένοι που διέμεναν εκεί, βρέθηκαν θετικοί στον. Και τα κατάφερε. Πήρε εξιτήριο στις 25 του μήνα έχοντας πια το πολυπόθητο αρνητικό τεστ. Δεν νοσηλεύτηκε στην Εντατική, αλλά στη Μονάδα Λοιμώξεων με πυρετό ακόμη και 39.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν από το ίδιο γηροκομείο συνολικά 5 ηλικιωμένοι, μαζί με την κυρία Αλεξάνδρα 3 έχουν πάρει εξιτήριο, μία παραμένει νοσηλευόμενη και δυστυχώς μία ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.