Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Τρεξε Κουλη να κανεις διαβημα ! ! ! Αν στη δυτική Θράκη ακουμπήσουν την τρίχα ενός Τούρκου θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα λένε οι Τουρκοι...


Απειλές για πολύ βαρύ τίμημα...

Και επρεπε ηδη να εχει κλεισει το Τουρκικο Προξενειο στην Θρακη...



Μετά την επικράτηση του Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην πολύπαθη Αρμενία στο Αρτσάχ, πάντα με την τουρκική συνδρομή, φαίνεται πως οι "ορέξεις" της Άγκυρας για τη διχοτόμηση της Θράκης, πολλαπλασιάζονται, περνώντας πλέον σε ευθείες απειλές συνεχίζοντας την προκλητική της ρητορική περί "τουρκικής μειονότητας".

Ο Γενικός πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος ΒΒΡ, απειλεί ρητά τη χώρα μας, πως θα έχει την κατάληξη του Αρτσάχ, εάν "πειράχτει έστω και μία τρίχα Τούρκου στη Θράκη".

Ο Ντεστιντζί αντιδρώντας στο απειλητικό μήνυμα που γράφτηκε στην Ξάνθη κατά του μουφτή Αχμέτ Μέτε και της οικογένειάς του και είπε τα εξής :

“Εγώ για μία ακόμη φορά μεταφέρω τις ευχές μου για περαστικά στον πολύτιμο εκλεγμένο μουφτή μας Χότζα Αχμέτ Μέτε και στην οικογένειά του. Αυτή η προσβολή που έγινε προς το άτομό του, στην πραγματικότητα έγινε προς το σύνολο των Τούρκων της δυτικής Θράκης. Αλλά όλοι να γνωρίζουν ότι πλέον η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία. Αν στη δυτική Θράκη ακουμπήσουν την τρίχα ενός Τούρκου θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα. Θα συμβούν αυτά που συνέβησαν στο Καραμπάχ, αυτά έχω να πω προς την Ελλάδα“.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.