Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΠΟΙΟΣ; Ο Καμπουρακης ! ! ! Αποκαλει τον νεκρο Μαραντονα....Γελοια προσωπικοτητα ! ! !

Και μονο που ειναι νεκρος, δεν επρεπε να μιλησει ετσι, ο παραγματικα ΓΕΛΟΙΟΣ....

 


Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη κι έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της γης. Και στην Ελλάδα έγιναν διάφορα αφιερώματα για τον παίκτη που άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαίρου.

Εκτός όμως από αξιόλογες προσπάθειες υπήρξαν και τηλεοπτικές παραφωνίες. Σαν αυτή στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος o οποίος προκάλεσε σάλο στο Twitter μετά το σχόλιο που έκανε για τον Μαραντόνα, την προσωπικότητα του οποίου χαρακτήρισε γελοία:

«Εγώ έχω ορισμένες ενστάσεις για τον Μαραντόνα. Έκανε φοβερά πράγματα στο γήπεδο, μην τρελαθούμε τελείως ως προσωπικότητα ήταν γελοία προσωπικότητα και να με συμπαθάτε».




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.