Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Φοβερα νεα ! ! ! Τα ανακοινωσε ο απερχομενος "Πρωθυπουργος": Θα διαθεσουν ΔΩΡΕΑΝ τα κορωνοεμβολια....που ειναι Δωρεαν ! ! !

Νέο επικοινωνιακό τρικ του Κουλη: Θα διαθέσουμε δωρεάν τα εμβόλια που… έτσι και αλλιώς είναι δωρεάν! 



Μία μόλις ημέρα μετά το κυβερνητικό “Βατερλό” στην Βουλή, στην ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον Κουλη για τον κορονοϊό, και αφού χθες είχαμε νέο “μαύρο” τριπλό “ρεκόρ”, με 3316 καταγεγραμμένα νέα κρούσματα, 50 νεκρούς και 310 διασωληνωμένους, ο Κουλης, ανακοίνωσε – πρόωρα – ότι η κυβέρνηση δίνει δωρεάν κάτι … που δεν έχει και κάτι που είναι… ήδη δωρεάν! 

Το εμβόλιο του κορονοϊού!

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Φαρμακοποιών Ελλάδος “Τα εμβόλια, που συστήνονται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, παρέχονται δωρεάν από τον ΕΟΠΥΥ σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (2018).”https://www.sfee.gr/documents/2019/04/thesis-sfee-gia-emvoliasmo.pdf (βλέπε σελίδα 10)



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.