Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Πάτρα: Έπεσαν πρόστιμα και προσαγωγές σε άτομα που πήγαιναν για να εκπληρώσουν το τάμα τους στον Άγιο Ανδρέα...

Ντροπή σας που δεν αφήνετε τον κόσμο να ανάψει ένα κεράκι στον Άγιο Ανδρέα! ! !

Μας κλείσατε τις εκκλησίες ! ! !

Δεν μας αφήνετε να κοινωνησουμε δεν γιορτάσαμε καμιά γιορτή από πέρσι ούτε καν την Παναγία μας όλα σας ενοχλούν Άθεα Σκουλήκια!!!!!

Σκηνές στρατιωτικού νόμου σήμερα στην Πάτρα λόγω του εορτασμού του Πολιούχου Άγιου Ανδρέα. Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού δεν θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα το Σάββατο ομάδα ατόμων ξεκίνησε με τα πόδια από την Κάτω Αχαΐα με κατεύθυνση την Πάτρα και την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, προκειμένου να εκπληρώσουν τάμα.

Στον δρόμο όμως, η ΕΛ.ΑΣ τους μπλόκαρε, τους βεβαίωσε 6 πρόστιμα και προχώρησε στις προσαγωγές τους, καθώς δεν είχαν άδεια μετακίνησης. Πώς να έχουν άλλωστε αφού οι κυβερνώντες “ξέχασαν” να συμπεριλάβουν κωδικό στο 13033 για την επίσκεψη σε εκκλησία.

Την ίδια ώρα, οι έλεγχοι από την αστυνομία στο εθνικό δίκτυο είναι πυκνοί με σκοπό να αποτραπούν ανάλογα “φαινόμενα”.

 

 

Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.