Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....Εκτος σχολειων τα παιδια που δεν θα κανουν κορωνοεμβολιο ! ! !


Αν ειναι δυαντον...

Εκβιασμοι και απειλες επισημα πια...



Παραθέτουμε παρακάτω την είδηση και ρωτάμε: Αυτή θα είναι η θέση της Δικαιοσύνης σε μια ενδεχόμενη άρνηση των γονιών να εμβολιαστούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους και με το εμβόλιο του κορωνοϊού; Αποκλεισμός από τις σχολικές μονάδες;;

Την απόφαση έλαβε η αυξημένη σύνθεση του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, από την οποία προκύπτει ξεκάθαρα πια θέση θα λάβει το δικαστήριο σε μια ενδεχόμενη άρνηση γονέων μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, γενικά αλλά και με το αναμενόμενο πολυπόθητο εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Δικαστική απόφαση, προλαβαίνει τους αρνητές των εμβολίων και τους φέρνει προ των ευθυνών τους όταν  αρνούνται να “θωρακίσουν” τον οργανισμό των παιδιών με τον εμβολιασμό. Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, στέκεται με την επίκαιρη – εν όψει και του αναμενόμενου εμβολιασμού κατά της πανδημίας του covid-19 – απόφαση του ένα βήμα μπροστά από τους αρνητές γονείς καθώς αποφαίνεται ότι η συνταγματική δημόσιου σκοπού υποχρέωση του κράτους να λαμβάνει μέριμνα για τη δημόσια υγεία επιτρέπει να διαγράφονται από τους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία τα παιδιά όταν οι γονείς αρνούνται να τα εμβολιάσουν.

Την απόφαση μείζονος σπουδαιότητας για τις εποχές που περνά η χώρα μας και ο πλανήτης, αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Τάκης Τσιμπούκης.




πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.