Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Πρωτος ο Αδωνις Γεωργιαδης σε δημοσκοπηση της MRB ! ! ! Πρωτος σαν...ο αντιπαθεστερος υπουργος της μεταπολιτευσεως...

Εκπληξη θα ηταν αν δεν ηταν πρωτος....
Άδωνις Γεωργιάδης λοιπον, ο  Αντιπαθέστερος υπουργός της μεταπολίτευσης σύμφωνα με την MRB....

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η πρόσφατη δημοσκόπηση τόσο για την κυβέρνηση αλλά κυρίως για τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Στην δημοσκόπηση της MRB λοιπόν το σύνολο των υπουργών συγκεντρώνουν αρνητικές γνώμες, – τον Βασίλη Κικίλια, Τάκη Θεοδωρικάκο και Κυριάκου Πιερρακάκη.

Και μάλιστα Το θετικό ισοζύγιο του Πιερρακάκη οφείλεται στο γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών δεν τον γνωρίζουν!

Για τον Γεωργιάδη όμως η δημοσκόπηση πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Μέσα σε μόλις 12 μήνες, έχοντας μάλιστα είναι θετικό  υπουργείο και όχι κάποιο από αυτά που ονομάζουμε «καυτή πατάτα», έχει καταφέρει οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπο του να είναι διπλάσιες από τις θετικές! Και αυτό πάρα το ότι έχει όλα τα μέσα στο πλευρό του!






πηγη 



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.