Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Τσιοδρα ακους; Λυθηκε το προβλημα....Οι κηραλοιφες του Κυριακου γιατρευουν και την Κορωνογριπη! ! !

Μετα τις χειρογραφες απιστολες τον Χριστου....
Μετα απο τοσα θαυματα των κηραλοιφων του....
Εγινε και το μεγαλο μπαμ...

Την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επιστρέφει στις (κανονικές) συνεδριάσεις μετά από μήνες αδράνειας…

Συγκεκριμένα, στις 06/07 τα μέλη του ΕΣΡ θα συζητήσουν για ένα θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα στο ξεκίνημα της έξαρσης του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Ο λόγος για τις περίφημες κηραλοιφές που διαφημίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή «Κόντρα και Ρήξη», η οποία μεταδίδεται σε διάφορα περιφερειακά κανάλια.

Στα επίμαχα επεισόδια της εκπομπής, που προβλήθηκαν στις αρχές Μαρτίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε πως οι κηραλοιφές του έχουν θεραπευτικές ιδιότητες ακόμα και για τον Covid-19.

Σε απολογία για το περιστατικό καλούνται τα κανάλια Alert, Βεργίνα Θεσσαλονίκης, Best Καλαμάτας, Epsilon, Epsilon Θεσσαλονίκης, Extra και Kontra.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.