Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Πως εγινε ρε Βασιλη; Τι χυλοπιτα ηταν αυτη απ τις νοσοκομες; Γιατι σου γυρισαν πλατη;

Μπορει οι στημενες δημοσκοπησεις να δινουν τρελα ποσοστα αλλα...
Αλλα η αληθεια ειναι αλλη....
Τους σιχαθηκε ο κοσμος ολος και δη οι νοσοκομες που θελανε να τις χειροκροτησουμε....

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, γύρισαν την πλάτη στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάλειψη και τις περικοπές στον χώρο της υγείας από την κυβέρνηση.

Ο υπουργός έφτασε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο όπου ακολούθησε συνάντηση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με την παρουσία της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Λένας Μπορμπουδάκη, του βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Ανδρέα Ξανθού, της διοίκησης του νοσοκομείου, φορέων και άλλων.

Ο κ. Κικίλιας επανέλαβε τις ανακοινώσεις που έκανε για τις προσλήψεις προσωπικού, ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων του νοσοκομείου Ρεθύμνου και για το πρόβλημα των αναισθησιολόγων που είναι πανελλαδικό, δήλωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί.

Τα προβλήματα του νοσοκομείου είναι συσσωρευμένα το τελευταίο διάστημα με το προσωπικό να κάνει λόγο για έναν καθημερινό αγώνα διαρκείας για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες.










πηγη 



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.