Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αν φυγει ο Στρατος απο τα νησια, θα ειστε υποδικοι για Εσχατη Προδοσια ! ! !

Μην τολμησετε και αποστρατικοποιησετε τα νησια που λεει ο Τουρκος....
Γιατι μολις το κανετε, αποβαση θα κανει ο Τουρκος...
Τα χασαμε τα νησια...
Προσεξτε...

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις λοιπον, προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, πολώνοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα από την πλευρά της Άγκυρας.

Έχοντας ως ακροατήριο αξιωματικούς των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, ο Ακάρ έκανε λόγο για «Γαλάζια Πατρίδα», ενώ κατηγόρησε την Ελλάδα για την ένταση στο Αιγαίο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι απαράδεκτο να έχει στρατιωτικοποιήσει 16 από τα 23 νησιά. Αυτό είναι ξεκάθαρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης».

Ιατρικός «εθνικισμός»: Οι Αμερικανοί αγόρασαν όλα τα αποθέματα φαρμάκου κατά του κοροναϊού
Παράλληλα, ο Ακάρ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη φρεγάτα Gaziantep που πλέει στη Μεσόγειο, υποστήριξε πως «Το ναυτικό μας στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα, με μεγάλη θυσία και θάρρος, ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας και τεχνικής. Έτσι αποκτά γνώση, εμπειρία και ικανότητα. Κι εσείς με μεγάλη αποφασιστικότητα υποστηρίζετε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας».

«Πρέπει όλοι να ξέρουν πως δεν μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε λύση στην περιοχή χωρίς να περιλαμβάνει την Τουρκία.
Η Τουρκία είναι εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο και με την ίδια αποφασιστικότητα θα υποστηρίξουμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας όπως και τα δικά μας. Με κανέναν τρόπο. Δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματά μας» πρόσθεσε.








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.