Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Μπουγελωμα με φραπεδες στον γιοκα της Ντορας ! ! ! Εφυγε αρον αρον με αστυνομικη συνοδεια....

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ… WANNABE ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ....
ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Μ@#$$%^&^^%$%

Αυτά κάνουν οι περίπατοι και η νέα πλατεία Ομονοίας που έγινε… αφτεράδικο για τους λ@θραίους. Την ίδια ώρα, συμμορίες Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών, Αλβανών και των υπολοίπων φυλών του Ισραήλ εξουσιάζουν την πρωτεύουσα. 
Γι’ αυτά ούτε λόγος, ούτε μισό ευρώ. 
Τα φράγκα πάνε μόνο στις ζαρντινιέρες.

Άσχημη εξέλιξη λοιπόν, είχε η εκδήλωση κατοίκων στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, εν όψει της αυριανής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ωστόσο δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του πέταξαν καφέδες.

Ο κ. Μπακογιάννης, μαζί με την αστυνομική συνοδεία, αποχώρησε από το σημείο, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και επιδιώκοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.










πηγη 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.