Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Φωνη απελπισιας απο τον Εβρο ! ! ! Δήμαρχος Ορεστιάδος: Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ως σκέψη το άνοιγμα των συνόρων στις Καστανιές.....

Ποιος φωτεινος νους το σκεφτηκε αυτο;
Ποιος φωτεινος νους το εξηγγειλε και γιατι;
Ποιος προδοτης παιρνει αυτη την αποφαση ειναι το σωστοτερο ερωτημα....

Μιλώντας στο Sputnik, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, εξήγησε ότι περιμένει σήμερα από την κυβέρνηση να «πάρει πίσω» την εξαγγελία, καθώς θεωρεί αδιανόητο να ανοίξουν τα σύνορα στις Καστανιές μετά από όλα όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο στην περιοχή, με την προσπάθεια χιλιάδων αλλοδαπών να εισέλθουν εντός ελληνικού εδάφους.

«Υπάρχει φοβερή αντίδραση στον κόσμο.
Και στα social media και από τα τηλέφωνα που δέχομαι.
Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ως σκέψη το άνοιγμα των συνόρων στις Καστανιές.
Ξεκάθαρα» τόνισε ο κ. Μαυρίδης.

Άτοπο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θεωρεί το άνοιγμα των Καστανιών και ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου, Βαλάντης Γιαλαμάς, ο οποίος, σημείωσε ότι οι ροές των παράνομων μεταναστών στην περιοχή συνεχίζονται και οι συλλήψεις τους είναι σχεδόν καθημερινές.

«Αυτή τη χρονική στιγμή είναι άτοπο να μιλάμε για άνοιγμα των συνόρων στις Καστανιές.
Δεν είναι η ώρα να ανοίξει το φυλάκιο με όλα αυτά που ζήσαμε τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο» είπε ο κ. Γιαλαμάς και πρόσθεσε ότι οι περιπολίες κατά μήκος των συνόρων είναι ενισχυμένες και πραγματοποιούνται καθημερινά.

«Δεν έχουν σταματήσει οι ροές  και οι συλλήψεις πλέον αρχίζουν να είναι καθημερινές» συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρή κοινότητα των Καστανιών βρίσκεται σε απόσταση μόλις επτά χιλιομέτρων από την Αδριανούπολη και πολλοί Τούρκοι την επισκέπτονταν προκειμένου να απολαύσουν ελληνική κουζίνα στις ταβέρνες του χωριού.
Την ίδια ώρα, πολλοί Έλληνες περνούσαν απέναντι για να αγοράσουν διάφορα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές από την ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι τα σύνορα στις Καστανιές έχουν κλείσει από τις 28 Φεβρουαρίου 2020 και ουδείς μπορεί να διέλθει ή να εξέλθει.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.