Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Το Γερμανομητσοτακικο Καθεστως ανοιγει τα τελωνεια Καστανεων και και Κηπων με την Τουρκια....(Αραγε ποιο νησι θα τον διαταξουν να δωσει;)

Πραγματικα Κυβερνηση δεν εχουμε....
Πραγματικα υπαλληλοι της Μερκελ ειναι οι Μητσοτακηδες...
Πραγματικα εχουμε Γερμανομητσοτακικη Κατοχη στην Ελλαδα....

Πραγματικά με ανοιχτό το στόμα έμειναν όλοι όσοι άκουσαν τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Πέτσα, να λέει ότι μαζί με όλα τα υπόλοιπα τελωνεία θα ανοίξουν  και αυτά στις Καστανιές και στους Κήπους του Έβρου, δηλαδή στα σύνορα με την Τουρκία.

Και δεν είναι βέβαια ο κίνδυνος του κορονοϊού, αλλά το γεγονός ότι σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο των σχέσεων της Χώρας μας με την Τουρκία και τις συνεχείς προκλήσεις της, δίνουμε μια δίοδο στους Τούρκους που είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν και πάλι, προσπαθώντας να περάσουν κάποιες χιλιάδες λ@θρομεταναστών στη Χώρα μας.

Κάτι που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, διότι κανείς δεν μας πιέζει αυτή τη στιγμή να ανοίξουμε τα σύνορά μας με την Τουρκία. Τους μόνους που συμφέρει αυτή η κίνηση είναι τους Τούρκους ακόμη και από εμπορικής πλευράς, αλλά και τουρισμού αφού είναι σίγουρο ότι πολλοί συμπατριώτες μας δυστυχώς θα εκδράμουν στην Τουρκία και βέβαια θα αφήσουν εκεί χρήμα.

Γι αυτό είχαμε προχθές την τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν; Αυτό του ζήτησε του Κούλη ο Σουλτάνος; Ή μήπως είναι κι άλλα που θα μάθουμε προσεχώς;

Δηλαδή ουσιαστικά “πετάμε” την ευκαιρία που μας δίνεται με το ζήτημα του κορονοϊού να κρατήσουμε κλειστά τα σύνορα για χάρη της Τουρκίας και μόνο…








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.