Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΥΠΕΘΑ: Δεν υπάρχουν λεφτά για την πληρωμή 24ωρων υπηρεσιών στους Στρατιωτικούς ! ! ! (Εγιναν ολα επιντοματα των "καημενων";)

Αναμενομενο ηταν....
Ολα στους λαθροεισβολεις πηγαινουν...
Αισχος ρε αισχος...
Δεν μας εκπλησει η απάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την πληρωμή των 24ωρων υπηρεσιών. 

Το 2018 το ξεχνάμε και θα δουμε για το 2020 για τον στρατό. Ενώ στο ΠΝ και στην ΠΑ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα "Οικονομική Αποζημίωση Εκτέλεσης Υπηρεσιών Αργιών 2018 και 2020", σας γνωρίζω τα ακόλουθα:

Σε ό,τι αφορά στο Στρατό Ξηράς, όπου υπηρετεί ο μεγαλύτερος αριθμός προσωπικού και εκτελούνται οι περισσότερες υπηρεσίες, με την Υπ' Αριθμ. 6/26 Μαρ 18 Απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η αναστολή καταβολής της αποζημίωσης για την εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες και τις κατά περίπτωση τοπικές αργίες για το έτος 2018, λόγω έλλειψης αναγκαίων πιστώσεων στον λειτουργικό προϋπολογισμό (Π/Υ) του ΓΕΣ. Κατά τη λήξη του οικονομικού έτους 2019, το ΓΕΣ μετά από ανακατανομή αδιαθέτων υπολοίπων από διάφορους κλπ κλπ....








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.