Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Καταδικασαν τον Μητροπολιτη Αμβροσιο για παραβιαση του αντιρατσιστικου νομου ! ! !

Ο νομος αυτος εφαρμοζεται μονο εις βαρος των Ελληνων...
Ποτε οταν παραβιασθει απο αλλους...
Άρειος Πάγος λοιπον εκρινε ενοχο τον Μητροπολιτη Αμβρόσιο για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου...

Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε εν μέρει την ποινή σε βάρος του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων - Απηλλάγη για το αδίκημα της κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος λόγω αλλαγής του Ποινικού Κώδικα

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης του πρώην Μητροπολίτη Αμβρόσιου ως προς το σκέλος της καταδίκης του με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Ειδικότερα, ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση για επικύρωση της ενοχής του πρώην Μητροπολίτη ως προς το σκέλος που αφορά τον αντιρατσιστικό νόμο.

Όσο αφορά το αδίκημα της κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την απαλλαγή του λόγω αλλαγής του Ποινικού Κώδικα.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.