Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Κεραμεως: Να διδαχθεί η διαφορετικότήτα και η “διαφορετική” οικογένεια από την νηπιακή ακόμη ηλικία ! ! ! (Ειχε απολυτο δικο ο Σεβασμιωτατος Αμβροσιος που την αφορισε...)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ....
ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; 
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ....
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ! ! !

Καμαρώστε την ανάρτηση της Υπ. Παιδείας σε κοινωνικό δίκτυο. Χαμός από σχόλια πολιτών , γονιών αλλά και εκπαιδευτικών για το τι τελικά έχουν ως στόχο να μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία;



Niki Kerameus

 Τα προγράμματα σπουδών τα έχουν ρημάξει. Πλέον τα παιδιά βγαίνουν αμόρφωτα. Ούτε ιστορία σωστά μαθαίνουν, ούτε αρχαία ελληνικά, σε ένα σύστημα παιδείας που και ο ρόλος του εκπαιδευτικόυ έχει απαξιωθεί.

Παρά τα τεράστια κενά, οι εκπαιδευτικοί εδώ και μια δεκαετία γυρνάνε με μια βαλίτσα στο χέρι σαν τους τουρίστες – ζητιάνους , αφού δουλεύουν μόνο σε καθεστώς αναπληρωτή, παίρνοντας κυριολεκτικά “ψίχουλα” για να καλύψουν  τα έξοδα τους αφού  διαμένουν εκτός της έδρας τους.

Αλλά ποιος νοιάζεται για τους εκπαιδευτικούς που ενώ θα έπρεπε να προστατεύονται από την πολιτεία για να επιτελούν σωστά ένα επάγγελμα -λειτούργημα για την κοινωνία μας; Ποιος νοιάζεται για την σωστή μόρφωση των παιδιών μας; ΄΄Ενα είναι το “καυτό” ζήτημα όπως όλα δείχνουν. Να διδαχθεί η διαφορετικότήτα και η “διαφορετική” οικογένεια από την νηπιακή ακόμη ηλικία.










πηγη 

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.