Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Η Αστυνομια τους πηρε το φαι απ το στομα ! ! ! Εσωσαν το σκυλακι, που οι"καημενοι" ετοιμαζονταν να φανε...

Αυτοι που θελουν να ζησουν μαζι μας στις γειτονιες μας...
Αυτοι που παιρνουν επιντοματα απο το υστερημα μας...
Αυτοι τρωνε και τα σκυλια μας...

Αστυνομικοί λοιπον έσωσαν σκύλο που λαθρομετανάστες προόριζαν για φαγητό
Την τελευταία στιγμή γλύτωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις ένα σκυλάκι το οποίο φαίνεται πως οι λαθρομετανάστες το προόριζαν για να το φάνε.

Μία κυρία που εργάζεται στο Κέντρο τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση «Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ», για να ενημερώσει πως σε παράπηγμα λαθρομεταναστών, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και οι αλλοδαποί μαζεύουν αδέσποτα προκειμένου να τα μαγειρέψουν.

Αστυνομικοί της ομάδας ΖΗΤΑ μαζί με έναν εθελοντή της φιλοζωικής οργάνωσης, έκαναν έφοδο στο κτήριο που υπέδειξε η καταγγέλουσα και έσωσαν τον σκύλο, ενώ ειπώθηκε πως η εικόνα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστική.








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.