Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Μυαλο δεν βαζουμε με τιποτα...."ΜΟΝΟ" 900.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ! ! !

Ετσι μπραβο....
Δωστε οπλα να μας χτυπησουν αυριο...
Και σεις συνεχιστε να χειροκροτατε τις νοσοκομες οπως σας προσταξε η Σλοβενα...

Ο Αιντεμιρ Άγι -σύμβουλος τουρισμού του δήμου Αδριανούπολης δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μεγάλη εξέλιξη στον τουρισμό για ψώνια στην Αδριανούπολη...

Ο Αγι ανέφερε πως ο τουρισμός για ψώνια κάθε χρονιά και περισσότερο ζωντανεύει και είπε τα εξής : “Δίπλα μας υπάρχει η Βουλγαρία που δεν έχει και τόσο ισχυρή οικονομία και υπάρχει και η Ελλάδα με λίγο ισχυρή οικονομία.

Η Αδριανούπολη στον τουρισμό για ψώνια είναι πολύ μπροστά. Υπάρχουν τουρίστες που έρχονται για ψώνια από Βουλγαρία και Ελλάδα. Πέρσι ήρθαν στην Ανδριανούπολη 2,7 εκ. Βούλγαροι πολίτες και  900.000 Έλληνες πολίτες.

Παράλληλα υπάρχει και ο εσωτερικός τουρισμός. Ο τουρισμός για ψώνια έχει φτάσει σε τέτοια θέση ώστε ένα εμπορικό κέντρο της Αδριανούπολης, κάθε μήνα φιλοξενεί ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Παλιότερα στην 1η θέση ήταν ο θρησκευτικός τουρισμός.

Τώρα αυξήθηκε πολύ ο τουρισμός για ψώνια. Παλιότερα ερχόταν για ημερήσιες εκδρομές ενώ πλέον έχει αυξηθεί πολύ ο τουρισμός αυτών που έρχονται και διαμένουν.”

Σχ. 900.000 ελληνόφωνοι !









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.