Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ο Στρατηγός που στηρίζει τις κινητοποιήσεις στην Κρήτη, θεωρεί τον Μητσοτάκη περίπου “αριστερό” και τη ΝΔ ως τον “ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα” ! ! !

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Λάζαρος Σκυλάκης,ο οποίος αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. 
Η άποψη του απόστρατου ανώτατου αξιωματικού, είναι πως η ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα και πως με τη μεταναστευτική πολιτική της έχει στόχο “τη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας” με τη δημιουργία μαχαλάδων και μουσουλμανικών γκέτο σε κάθε ελληνική πόλη και χωριό”! 
Βλέπει την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη ως… “φιλομεταναστευτική” ή “φιλοπροσφυγική”!

Τον περασμένο Οκτώβριο δημοσίευσε άρθρο στη σελίδα emvolos.gr στην οποία ανέφερε, ανάμεσα στα άλλα:

“Η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί τον ίδιο κατήφορο της προηγούμενης. Προσπαθεί να φανεί διαλλακτική και ανοικτή με τους ισλαμιστές μετανάστες. Η απόφασή της να μεταφέρει τους μουσουλμάνους από τα νησιά στην ενδοχώρα, όχι μόνο δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα θα το αυξήσει.

Οι λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται κατά χιλιάδες, θα ξαναγεμίζουν τα νησιά και στη συνέχεια η ΝΔ θα τους μεταφέρει στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό διευκολύνει τα μέγιστα τους ισλαμιστές γιατί δεν χρειάζεται να «σκαρφιστούν» τρόπους για να φύγουν από τα νησιά μια και η ελληνική κυβέρνηση τους έχει λύσει το πρόβλημα. 

Όλη η Ελλάδα θα γίνει μια Μόρια, οι τζιχαντιστές θα αλωνίζουν τη χώρα και ο τρόμος θα κυριαρχήσει. Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη οι ισλαμιστές δεν ενσωματώνονται και αυτό το έχει δείξει η ιστορία. Ζήτω η ΝΔ”.

Τώρα ο δρόμος για αυτούς είναι ορθάνοικτος προς την Ελλάδα. Έρχονται με την έγκριση του κ. Μητσοτάκη προσκομίζοντας βία και κορωνοϊό, καθόσον γνωρίζουμε ότι η ασθένεια κάνει θραύσει στις γραμμές των πιστών του Αλλάχ στην Λιβύη. Ο Θεός δεν μπορεί πια να μας βοηθήσει γιατί μας έχει βαρεθεί. Η χώρα μας με τους άξιους κυβερνήτες της έχει επιλέξει να αυτοκτονήσει. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει”.










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.