Κυριακή 3 Μαΐου 2020

"Μακαρι πριν προλαβει να πυροβολησει ο Τουρκος να εχει παει στις 72 Παρθενες" ! ! ! Αυτο επρεπε να πειτε κυριε υπουργε και οχι....

Μακάρι κάθε φορά που πυροβολεί κάποιος Τούρκος να είναι και κάποιο στέλεχος της Frontex για να καταγράφει αυτές τις συμπεριφορές...
Μακαρι πριν προλαβει να πυροβολησει ο Τουρκος να εχει πεσει νεκρος...
Αυτα ειναι τα λογια που θαπρεπε να πει...
Αυτα τα λεω εγω βεβαια...
Αυτος ειναι ενας ασχετος που διοριστηκε ΥΠΕΘΑ, ποιος ξερει γιατι....

Με λίγα λόγια λοιπον, για τον ΥΠΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλο το πρόβλημα δεν είναι ότι οι Τούρκοι πυροβολούν, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή Ελλήνων στρατιωτών αλλά ότι δεν είναι κανείς εκεί να τους... καταγράψει.

Δηλαδή η Ελλάδα χρειάζεται την FRONTEX για να προστατέψει τους ίδιους της τους στρατιώτες από τους Τούρκους;

Και δηλαδή τι θα τους κάνει η FRONTEX στην Τουρκία; Θα της «τραβήξει το αυτί»;

Το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας παρόλο που το επιβεβαίωσε, δεν προχώρησε καν σε καταδίκη του συμβάντος παρόλο που τα πυρά στράφηκαν και κατά δικών τους αστυνομικών.

Πότε θα αντιληφθούν επιτέλους κάποιοι πως η πολιτική βούληση για ουσιαστικές κυρώσεις την Τουρκία από την ΕΕ (και ειδικά από την Γερμανία) δεν υπάρχει κι αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξει η έκθεση της... FRONTEX.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.