Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ο Αρρωστος ξαναχτυπα: Το Καλοκαίρι θα έχουμε κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου...

Ο τυπος ειναι πραγματικα αρρωστος....
Κατεστρεψε χιλαιδες ανθρωπους με τις κορωνοπαπαριες του, που τελικα ομολγησε οτι ελεγε ψεμματα...
Τωρα προσπαθει να φερει αλλη πανδημια....
Ενας τρελογιατρος δεν υπαρχει να τον μαζεψει; 

Σχολίασε και την χρήση σίτας, η οποία όπως είπε είναι ένα σημαντικό μέτρο για την αντιμετώπιση μιας άλλης νόσου, εκείνης του ιού του Δυτικού Νείλου.

«Φυσικά, η σίτα αποτελεί σημαντική παράμετρος για την αντιμετώπισης κρουσμάτων από τον ιό του Δυτικού Νείλου» σημείωσε ο λοιμωξιολόγος.

Η επιτροπή για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού θα μπορούσε να ανακοινώσει μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης των σίτων στα παράθυρα.

«Είναι ένα θέμα που αξίζει να συζητηθεί και θα το εξετάσουμε», πρόσθεσε. Η Ελλάδα κατέγραφε πέρσι τουλάχιστον 6 θύματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου που μεταδίδεται από το τσίμπημα κουνουπιού.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate