Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΝΕΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ; Μολις βγηκαμε εξω υπαρχουν σθεναρες αντιδρασεις Ελληνων στον εποικισμο της Ελλαδος ! ! !

Δειτε τι εγινε στο Κιλκις...
Μολις βγηκαμε εξω υπαρχουν αντιδρασεις...
Δεν τις θελει το συστημα...
Λετε να μας πουνε οτι ξαναγυρισε η κορωογριπη και να μας ξανακλεισουν μεσα να κανουν ησυχα και ανεμποδιστα την δουλεια τους;

Κάτοικοι δεν επέτρεπαν επι ώρες την είσοδο των παρανόμων μεταναστών στο ξενοδοχείο στις Μουριές του Κιλκίς.
Μετά από μικρο επεισόδια με τους αστυνομικούς, μπόρεσαν τελικά να τους εγκαταστήσουν. Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει σε ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κιλκίς για την επικείμενη εγκατάσταση Λαθρομεταναστών στην ξενοδοχειακή μονάδα ‘’Θεά Δήμητρα’’ του Σ.Σ. Μουριών.
Το ψήφισμα διαμαρτυρίας εγκρίθηκε σήμερα με πρόταση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στη σημερινή διά περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.Στο ψήφισμα γίνεται λόγος για αιφνιδιαστική κυβερνητική ενέργεια μετακίνησης Λαθρομεταναστευτικού πληθυσμού στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.
«Οι τοπικές αρχές αγνοήθηκαν και δεν μας παρασχέθηκε καμία απολύτως ενημέρωση για τη μεταναστευτική εγκατάσταση», σημειώνεται στο ψήφισμα.
Το δημοτικό συμβούλιο ζητά την ακύρωση του σχεδίου μεταφοράς Λαθρομεταναστών στο ξενοδοχείο αλλά και οπουδήποτε αλλού εντός των διοικητικών ορίων του δήμου...
Δειτε βιντεο...



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.