Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Οι Βεγκαν ζητουν να σταματησει η κτηνοτροφια γιατι φταιει για τις πανδημιες ! ! ! (Και που να σφιξουν ζεστες)

Αυτοι αποφασισαν να βοσκουν για να ζησουν....
Καλως....
Ας το κανουν....
Ας μην μας περνουν ομως για ηλιθιους...
Διαβαστε τι θελουν...

Ερευνητές, επιστήμονες και οργανώσεις πέταξαν την «πρόταση-βόμβα». Δημοσίευσαν ανοιχτή επιστολή, στην οποία συνδέουν την κτηνοτροφία με την μετάδοση ασθενειών.

Ισχυρίζονται πως τρεις στις τέσσερις νέες ασθένειες που εμφανίζονται είναι από τα ζώα που εκτρέφονται σε κτηνοτροφικές μονάδες καθώς και από το σχετικό εμπόριο και διατείνονται πως κάθε χρόνο το ένα τρίτο τουλάχιστον του παγκόσμιου πληθυσμού κολλάει κάποια αρρώστια που προέρχεται από τα ζώα.

Επικαλούνται μάλιστα ιούς, οι οποίοι έχουν πάρει ονόματα από ζώα, όπως για παράδειγμα η γρίπη των πουλερικών και η γρίπη των χοίρων και ως αποκορύφωμα αναφέρουν τον κορωνοϊό, ο οποίος μεταδόθηκε δήθεν από νυχτερίδες, τις οποίες κάποιος έφαγε.

Σημειώνεται πως όλες αυτές οι ασθένειες τελικά δεν ήταν τόσο φονικές, όπως αρχικά ισχυρίζονταν εκείνοι που μιλούσαν για αυτές.

Ωστόσο, οι εν λόγω οργανώσεις τονίζουν πως όσο ο άνθρωπος συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τα ζώα, τόσο θα αυξάνεται ο κίνδυνος για μελλοντικές πανδημίες.











πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.