Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Τα εκαψαν ολα Πασχαλιατικα και τωρα αναγκαστικα, θα τους μεταφερουν στην ενδοχωρα ! ! ! Η καραντινα βολευει....

Βρηκαν δικαιολογια τωρα...
Και οπως φαινεται θα συμβει και σ αλλα νησια...
Καραντινα εχουμε ευκαιρια ειναι...

Σοκαριστικές, το λιγότερο, είναι οι εικόνες από τον καταυλισμό αλλοδαπών  της ΒΙ.ΑΛ. της Χίου, μετά τα χθεσινά επεισόδια και εμπρησμούς.

Όχι τόσο για τις καταστροφές τις ίδιες καθ αυτές όσο για αυτά που γίνονται σε ένα ελληνικό νησί από ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να βρίσκονταν καν εδώ, πλην ελαχίστων.

Το πρώτο φως της ημέρας ανέδειξε σε όλη του τη διάσταση το μέγεθος της καταστροφής. Από τις φλόγες δεν γλίτωσαν καταστήματα τροφίμων, ακόμη και μεγάλοι χώροι όπου διέμεναν οι αλλοδαποί μαζί με τα προσωπικά αντικείμενα που είχαν!

Στον απολογισμό των δύο καμένων αυτοκινήτων της Αστυνομίας, της καντίνας και των οικίσκων προστέθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις φαγητού, στους αστυνομικούς οικίσκους αλλά και στο…  info Point της «Ύπατης» του ΟΗΕ.

Και όλα υπενθυμίζεται με αφορμή και δικαιολογια το  θάνατο μιας 47χρονης από το Ιράκ και την υποψία ότι μπορεί ως αιτία του θανάτου της να ήταν ο κορωνοϊός.








πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.