Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Τούρκος Ιμάμης: Αναγκαία πράξη πολέμου, "Καημενοι", πιθανον να επιχειρήσουν απόπειρες αυτοκτονίας το λέει ο νόμος της Σαρίας...

Ξημερώνουν δύσκολες μέρες...
Ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι πια...
Ο Σαλεμενος Σουλτανος θα παιξει ολα για ολα...
Διαβαστε...

Μετά τον Τούρκο ανώτατο ιμάμη του Ερντογάν, ο οποίος χαρακτήρισε τις επιθέσεις αυτοκτονίας ως μία «αναγκαία πράξη πολέμου», ο «μέγας μουφτής» της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Λιβύη, που ανήκει στο στρατόπεδο των συμμάχων της Τουρκίας, δήλωσε πως οι επιθέσεις αυτοκτονίας επιτρέπονται από τον Νόμο της Σαρίας.

Με τον όρο Σαρία ή αλλιώς Ισλαμικό Νόμο εννοείται ο ισλαμικός θρησκευτικός κώδικας διαβίωσης. Η Σαρία είναι εμπνευσμένη από το Κοράνι και χρησιμοποιείται ως αναφορά στο ισλαμικό δίκαιο, αλλά και γενικότερα στον ισλαμικό τρόπο ζωής.

Τον επικαλούνται μουσουλμάνοι «λαθρομετανάστες» σε όλη την Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα.

Τι γνώριζαν οι περισσότεροι μέχρι τώρα για το Μεταναστευτικό;

Πως οι Τούρκοι στέλνουν στην Ελλάδα «κατατρεγμένους μετανάστες και πρόσφυγες», που στοχεύουν να φτάσουν στην Ευρώπη.

Αυτό άλλαξε πια!

Δεν πρόκειται πια απλά για μία ασύμμετρη απειλή! Είναι ένας πόλεµος που ξεκίνησε από τον Έβρο και θα καλύψει όλο το Αιγαίο, µέχρι και το Καστελόριζο, ενώ ενδεχομένως επεκταθεί και μέσα στην ελληνική επικράτεια (πόλεις και νησιά).

Αυτή η επίθεση έχει δύο νέα στοιχεία, δύο κινούμενες βόμβες:

Ταυτόχρονα τούρκοι ιμάμηδες ή μουφτήδες που έχουν στενές σχέσεις με Τουρκία, κάνουν εκτενείς αναφορές στις επιθέσεις αυτοκτονίας, τις οποίες «καθαγιάζουν» με τον νόμο της Σαρίας, που τυφλά ακολουθούν οι απανταχού ορθόδοξοι πρακτικοί μουσουλμάνοι (δεν μιλούμε για τους μετριοπαθείς), μεταξύ αυτών και παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας (τρομοκρατική βόμβα).

Αυτό πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη, καθώς δεν αποκλείεται μαζί με την προσπάθεια εισβολής από τα σύνορα να επιχειρηθούν απόπειρες αυτοκτονίας κατά Ελληνικών στόχων. Ζούμε σε εποχές που ξημερώνουν αρκετά δύσκολες μέρες!












πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.