Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Κρατος εν κρατει οι γυφτοι ! ! ! Εγκληματιες βρισκουν ασυλο στους καταυλισμους τους... Εστειλαν στον νοσοκομειο Αστυνομικους !

Δυστυχως ετσι ειναι...
Οι μονοι νομοι που αναγνωριζουν ειναι οι νομοι που τους δινουν επιντοματα...
Κι οταν εγκληματουν γινονται κοπαδι και αλληλοπροστατευονται....
Ετσι λοιπον...

Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που δέχθηκαν επίθεση από εξαγριωμένους γυφτους, όταν έκαναν έφοδο σε καταυλισμό στην περιοχή της Βαλύρας στη Μεσσηνία για να συλλάβουν έναν καταζητούμενος που κρυβόταν εκεί!

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας εισέβαλαν το βράδυ του Μ. Σαββάτου στον καταυλισμό όπου είχαν πληροφορίες ότι βρισκόταν ο συγκεκριμένος γυφτος που καταζητείται με εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις για σωρεία αδικημάτων. Όμως, δέχθηκαν επίθεση από τους ομοφύλους του που επιχείρησαν να τον φυγαδεύσουν.

Ακολούθησε σύρραξη, κατά την διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν ελαφρά οι τρεις αστυνομικοί, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Πάντως, η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία, αφού κατάφεραν να συλλάβουν τον καταζητούμενο καθώς και άλλους δυο γυφτους που τους επιτέθηκαν.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.