Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ποιος αναγκασε τον Εισαγγελεα, να καθισει στο σκαμνι, τον επικινδυνο Τουρκοφρονα δημαρχο Ιασμου;

Κανει τζιζζζζζ
Καπως ετσι το βλεπουν ολοι και ναι μεν, αναφερουν για την παραπομπη του δημαρχου , αλλα τιποτε περισσοτερο...
Αφηνουν αλλους να βγαλουν τα καστανα απ την φωτια...
Φοβουνται το Καθεστως...
Διαβαστε...

Στις 17/2/2020 με Μηνυτήρια Αναφορά της η ΕΛΑΣΥΝ είχε καταθέσει επίσημα το αίτημα για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Δημάρχου Ιάσμου για τις προκλητικές και μειοδοτικές δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί, με αφορμή ένα συνέδριο που είχε διοργανωθεί στην Προύσα της Τουρκίας.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣΥΝ είχε καλέσει τους Έλληνες να συνυπογράψουν την Μηνυτήρια Αναφορά της και το αιτητικό της, στηριζόμενη στα αυτεπάγγελτα αδικήματα που περιγράφονταν σε αυτήν. Πράγματι, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες υπογραφές (με πρώτη αυτή του Μητροπολίτη τ. Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου) που κατατέθηκαν με την ίδια πράξη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Πρόεδρο της ΕΛΑΣΥΝ κ. Γιάννη Λαγό, ο οποίος μάλιστα είχε καταθέσει και σχετική ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Κατόπιν τούτων, η Δικαιοσύνη, ανταποκρινόμενη στο αίτημα αλλά και εφαρμόζοντας τον νόμο, με τον τρόπο μάλιστα που είχε αναπτυχθεί αναλυτικά στο νομικό σκεπτικό της Μηνυτήριας Αναφοράς, καλεί τον τουρκόφρονα Δήμαρχο ως ύποπτο τέλεσης των καταγγελθέντων αδικημάτων, προκειμένου να εξεταστεί εντός των επομένων ημερών, στην Κομοτηνή.

Παρά το ότι ο Δήμαρχος, αμέσως μετά την κατάθεση της Μηνυτήριας Αναφοράς είχε προσπαθήσει να ανασκευάσει τα όσα εγκληματικά είχε δηλώσει, μιλώντας για «διαστρέβλωση των λεγομένων του»  ο σάλος που δημιουργήθηκε και η έκταση που δόθηκε από την ΕΛΑΣΥΝ, ειδικά με το πλήθος των υπογραφών που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν, ανάγκασαν την Δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συντάξει κατηγορητήριο.

Χαρακτηριστικό όμως αποτελεί το γεγονός ότι κανένα άλλο μέσο, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, δεν ανέδειξε την αλήθεια: Ότι ήταν η ΕΛΑΣΥΝ, που κινητοποίησε τις Εισαγγελικές αρχές προς την σωστή κατεύθυνση και στην άσκηση των διώξεων.

Με τον ίδιο κατηγορηματικό τρόπο, δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα κινηθούμε και στο μέλλον εναντίον όσων επιβουλεύονται την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, κάνοντας πράξη την Ιδρυτική μας Διακήρυξη περί έμπρακτης υπεράσπισης του τριπτύχου Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια.










πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.