Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

''Κάψτε την Ελλάδα!'' Αυτα γραφουν στα μηνυματα τους αυτοι που τους ταιζουμε...

Σοκάρουν τα μηνύματα εισβολεων....
 ''Κάψτε την Ελλάδα!''....
Σχέδιο εσωτερικής αποσταθεροποίησης
Ντοκουμέντο που θα συζητηθεί
Επειγοντος πρεπει να αρχισουν οι απλεσεις τους και οι λοιποι σε ξερονησια μεχρις οτου ελθει η σειρα τους....

Είναι ξεκάθαρο λοιπον πως πολλοί από τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, ξένων χωρών, που έχουν στόχο και σκοπό να δημιουργήσουν εσωτερική αποσταθεροποίηση. 

H κατάσταση ''μυρίζει'' μπαρούτι και όπως φαίνεται το σχέδιο είναι οργανωμένο.

Tαυτόχρονα, πέρα από τις απειλές, υπάρχει και μία υγειονομική-''βόμβα'' στα θεμέλια της χώρας, καθώς πολλοί από τους αλλοδαπούς είναι φορείς και του ιού Covid-19, οπότε όπως καταλαβαίνουμε, η κατάσταση είναι εκρηκτική. 

Την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκτεταμένα επεισόδια στη ΒΙΑΛ το βράδυ της Ανάστασης, ένας λογαριασμός, ζητούσε να κάψουν τους καταυλισμούς & την Ελλάδα, κάτω απο μία ενημερωτική ανάρτηση ομάδας με χιλιάδες άραβες μέλη. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός φαίνεται πως δεν είναι τυχαίος, σύμφωνα με τον λογαριασμό Stavroforos.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό, ο εν λόγω ''κύριος'' είναι άριστος γνώστης των διαδικασιών και όλων των τεχνικών λεπτομερειών που άπτονται του δουλεμπορίου.

Επίσης μεταφέρει χρήματα απο την Ελλάδα στην Τουρκία και κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους. Δηλώνει θαμώνας ενός πολυχώρου "πολιτισμού" σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Και όλα αυτά, την στιγμή που η ΕΕ βοηθάει με κονδύλι μόνο τους μετανάστες στη χώρα μας, καθώς πυροτέχνημα δίχως κανένα αντίκρισμα η εξαγγελία  οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 700 εκατ. ευρώ, από την Κομισιόν.














πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.