Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ο Τσιοδρας ειναι Σκοπιανος; Προγραμματίζεται η ανέγερση αγάλματος του, στο αεροδρόμιο των Σκοπίων;

Αν το παρακατω αρθρο του tokoulouri αληθευει εξηγουνται πολλα...
Πολλα σχετικα με την συμπεριφορα του στα Εθνικα θεματα...

Λάδι στη φωτιά των διακρατικών σχέσεων της Ελλάδας με τα Σκοπια ρίχνουν έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ανακωχής οι γείτονες, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα σκοπιανών εφημερίδων, αμφισβητείται η ελληνική καταγωγή του Σωτήρη Τσιόδρα, με ιστορικούς της χώρας να αναφέρουν πως ο διακεκριμένος λοιμωξιολόγος έχει ρίζες στα Σκοπια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα κείμενα που έχουν ήδη γίνει viral στη χώρα, ο 54χρονος επιστήμονας, γεννήθηκε μεν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ωστόσο η καταγωγή της οικογένειάς του δεν είναι από το Νεοχώρι της Αργολίδας, αλλά από την περιοχή Nezhilovo της γείτονος χώρας, με το οικογενειακό όνομα να είναι Τσιόδριτς (Ciodric).

Έτσι, όπως αναφέρουν, ο ήρωας της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι Μακεδόνας και ήδη προγραμματίζεται η ανέγερση αγάλματος στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, ενώ δεν αποκλείεται και αίτημα αναθεώρησης της συνθήκης των Πρεσπών με την επίσημη διεκδίκηση του κ. Τσιόδρα από τους γείτονες.








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.