Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Δεν ειναι ενα, ουτε δυο, αλλα 150 τα κρουσματα Κορωναιου, σε ενα μονο ξενοδοχειο στο Κρανιδι ! ! !

Ποιος ειναι ο υπευθυνος;
Δεν μπορει να εχουν προσβληθει τουλαχιστον οι μισοι λαθρομεταναστες στο ιδιο ξενοδοχειο και να μην υπαρχει υπευθυνος...
Με το παραμικρο, γραφουν προστιμα σε ολους μας και τωρα; 
Θα το πνιξουν αυτο;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...
Κ αν δεν αποδωθουν ευθυνες, υπευθυνοι ειναι, οι Τσιοδροχαρδαλιαδες...

Συναγερμός σήμανε σήμερα στη δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Κρανίδι για δεκάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, είχε βρεθεί θετική μια 28χρονη έγκυος μετανάστρια.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, υποβλήθηκαν σε έλεγχο και οι 475 διαμένοντες στη δομή μεταναστών, όλοι οι εργαζόμενοι της δομής, καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου είχε μεταβεί η 28χρονη έγκυος.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μιλούν για 150 επιβεβαιωμένα κρούσματα εντός της δομής φιλοξενίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη εσπευσμένα στο Κρανίδι, συνοδεία κλιμακίου του ΕΟΔΥ, καθώς και του Προέδρου, Παναγιώτη Αρκουμανέα, και του γενικού γραμματέα υποδοχής αιτούντων άσυλο, Μανώλη Λογοθέτη, όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, καθώς και τον δήμαρχο της περιοχής.

Λόγω του αυξημένου αριθμού των κρουσμάτων, εκφράστηκαν φόβοι για το μέγεθος του προβλήματος, από επιδημιολογικής πλευράς, το οποίο φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί στη χώρα.











πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.