Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Αν δεν μεταφερθουν, ολοι απο τα νησια στην ενδοχωρα, δεν προκειται να ληξουν τα περιοριστικα μετρα για την κορωνογριπη....

Τρεχουν να τελειωνουν....
Οσο καταφερνουν και μας εχουν ακομη μαντρωμενους, γεμιζουν τις γειτονιες μας, με εισβολεις Τζιχαντιστες...
Το λαθρομεταναστες πλεον ειναι πολυ επειεικης εκφραση γι αυτους...
Οποτε δειτε πως το παρουσιαζουν το ολο θεμα οι φιλα προσκειμενες στο Καθεστως σελιδες...
Διαβαστε...

Περίπου 1.500 εισβολεις  αναμένεται να μετακινηθούν το ερχόμενο Σαββάτο από το ΚΥΤ της Μόριας στην ενδοχώρα.

Η μετακίνηση θα γίνει με ειδικά ναυλωμένο πλοίο, και εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο Λαθρομετανάστευσης, για την αποσυμφόρηση των καταυλισμών στα νησιά από ευάλωτες στις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού περιπτώσεις.

Συνολικά από τα πέντε ΚΥΤ των νησιών έχει σχεδιασθεί η μετακίνηση σε σκάφη ναυλωμένα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες 2.380 άτομα από τα οποία, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργού Μηταράκη στο δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, τα πρώτα 1500 θα φύγουν από τη Μόρια.

Ας σημειωθεί ότι άλλα 100 άτομα από ευάλωτες κατηγορίες μεταφέρθηκαν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες σε δομές φιλοξενίας που νοικιάστηκαν στη Θερμή και στη Βαρειά της Μυτιλήνης.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.