Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Γιατί δεν λέτε, οτι από την εποχική γρίπη Οκτωβριο-Φεβρουαριο, είχαμε 300.000 κρούσματα και πάνω από 1000 θανάτους φετος;

    Ελληνίδες και Έλληνες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
          Με τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ πέραν πάσης αμφιβολίας, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του λαού που έγινε από την  Κυβέρνηση, με ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, για τις Επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου και για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που πλέον θα μείνουν άνεργοι. 

           Επίσης στον τομέα της Παιδείας χάνουν σημαντικό χρόνο οι φοιτητές και φυσικά είναι άγνωστο τι θα γίνει με τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και τις Πανελλαδικές. Και στον τομέα της Πρόνοιας χιλιάδες ανάπηροι έχουν μένει χωρίς τις συντάξεις τους, αφού έχουν ακυρωθεί όλες οι επιτροπές του ΚΕΠΑ από αρχή Μαρτίου και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που έχουμε μπλέξει.

          Και τους λέω ξεκάθαρα πλέον ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, διότι οι αριθμοί που δίνει από αρχές Μαρτίου κάθε μέρα ο Τσόδρας εκ μέρους του Υπουργείου για την ίωση του Κορωνοϊού,  είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ μικρότεροι από τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους καταλήξαντες συνανθρώπους μας από  την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ.

          Είναι η δεν είναι έτσι ΡΕ  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  ΤΣΟΔΡΟ-ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ;;;;;;;
          Και γιατί βρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν λέτε  στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ πως από την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ από Οκτώβριο μέχρι Φεβρουάριο είχαμε 300.000  κρούσματα, με χιλιάδες διασωληνωμένους και πάνω από 1000 θανάτους και γιατί τότε δεν ίδρωσε  το αυτί σας για τους παππούδες μας;;;;

          Διότι αν βγείτε και τα πείτε αυτά, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ «ΦΑΕΙ» Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, που του διαλύσατε τις επιχειρήσεις και τον αφήσατε άνεργο με μία ΑΠΑΤΗ ενός «φονικού» ιού, που αποδείχθηκε όμως, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ λιγότερο φονικός από την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ.

          Και αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αφού δεν έχουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε αυτά που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ,  έδωσαν εντολές να ΣΒΗΣΟΥΝ τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ που έδειχνε τα ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, για να μην τα βλέπει ο κόσμος.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.