Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Πανηγυριζουν οι Αλβανοι για τον Κορωναιο στην Ελλαδα ! ! ! (Δωστε τους κι αλλα επιντοματα)

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΡΕ...
AYTOI EINAI, AΛΒΑΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ… 
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....

Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει χάρη σε κρατούμενους των ελληνικών φυλακών που τους απομένει φυλάκισης λιγότερο από ένα χρόνο και τα αλβανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν που θα αφεθούν ελεύθεροι εκατοντάδες συμπατριώτες τους εγκληματίες.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της μείωσης του αριθμού των φυλακισμένων στα ελληνικά σωφρονιστικά ιδρύματα, λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, απελευθερώνονται, επίσης, κρατούμενοι ηλικίας άνω των 65 ετών που έχουν εκτίσει το 1/3 της ποινής τους.

Προβλέπει, επίσης, την απελευθέρωση εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα και έχουν ποινή φυλάκισης μέχρι πέντε ετών, αλλά απομένει ένας χρόνος ακόμη για το σύνολο της ποινής τους.

Από το μέτρο αυτής της αμνηστίας, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα, επωφελούνται πολλοί καταδικασμένοι Αλβανοί.

Οι καταδικασθέντες για βιασμούς, τρομοκρατικά εγκλήματα, δολοφονίες και εγκλήματα κατά του κράτους δεν ωφελούνται. Η προθεσμία για τα μέτρα είναι 3 μήνες.

Οι ελληνικές φυλακές έχουν σχεδόν 12.000 κατάδικους, η μεγάλη πλειοψηφία των κρατουμένων εκτίει ποινές κάτω των 7 ετών,










πηγη 

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.