Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Αν ειναι δυνατον, θα μας κλειδωσουν μεσα, μεχρι να ολοκληρωσει το Καθεστως την τετραετια του...


Και πριν δουμε τα αποτελεσματα απο την απαγορευση κυκλοφορειας ο Βιβλιοπωλης προεξοφλει οτι θα συνεχιστουν για πολυ ακομη τα μετρα...
Μην γελατε...
Τους βολευει αυτο....
Περνουν οτι δεν θα μπορουσαν να περασουν αν δεν μας ειχαν κλειδωσει στα σπιτια μας....
Τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ...
Οι λαθρομετανστες θα μπαινουν επισημα απο την Κρητη...
Μειωσεις μισθων και συνταξεων.....
Κλπ κλπ....
Ετσι λοιπον...

«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου». Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυτή η δήλωση έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του κ.Τσιόδρα πως «μέχρι σήμερα η τροχιά της εθνικής μας επιδημίας παραμένει ελεγχόμενη».

Βέβαια χθες ο κ.Τσιόδρας δήλωσε επίσης πως στην Κίνα η απαγόρευση κράτησε 10-11 βδομάδες και να κάνουμε «υπομονή», μία στάση που φαίνεται πως υιοθετεί και η κυβέρνηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να προχωρήσει σε αυστηρότερα μέτρα. Έτσι, στο τραπέζι παραμένουν σενάρια όπως η καθολική απαγόρευση πτήσεων από και προς την Ελλάδα, το κλείσιμο λιμανιών και σιδηροδρομικών σταθμών ή ακόμη και η ολική – πλην ελαχίστων και αυστηρών εξαιρέσεων – απαγόρευση της κυκλοφορίας.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.