Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Μονος του εκανε Επαρση της Σημαιας, ο Διευθυντης του 2ου δημοτικού σχολείου στα Γιαννιτσά....


Στον προαύλιο χώρο, του 2ου δημοτικού σχολείου στα Γιαννιτσά, σήμερα το πρωί δεν ακούστηκαν οι φωνές των παιδιών για την έπαρση της ελληνικής σημαίας. Δεν τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο. Εκδηλώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν. Οι ήρωες της επανάστασης του 1821 δεν "ζωντάνεψαν" με τα σκετς και τις απαγγελίες ποιημάτων των μαθητών. 

Μόνον ο διευθυντής του σχολείου ο κ. Νίκος Αγγελίδης, ήταν σήμερα εκεί αυτή την γιορτινή ημέρα... Ολομόναχος, καθώς η είσοδος στο σχολείο απαγορεύεται σε όλους εκτός από τον ίδιο, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Η 25η Μαρτίου, η διπλή γιορτή του έθνους και της ορθοδοξίας, φέτος είναι διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά. Ο φόβος διασποράς του νέου κορωνοϊού (covid-19), δεν επιτρέπει στους Έλληνες να τιμήσουν τους προγόνους τους, να γιορτάσουν την έναρξη της επανάστασης κατά του τουρκικού ζυγού, αλλά και την επέτειο αναγγελίας της γέννησης του Ιησού, όπως συνήθιζαν. Υπάρχουν όμως εκπαιδευτικοί που υψώνουν ανάστημα, όπως ο κ. Αγγελίδης, που αποδέχονται τις αλλαγές που επιβάλουν οι οδηγίες του κράτους και επινοούν τρόπους για να τιμήσουν έστω και διαφορετικά την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών «Αλεξάνδρειο», Νίκος Αγγελίδης, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, έκανε μόνος του την έπαρση της σημαίας στο προαύλιο του σχολείο, ενώ ακουγόταν από τα μεγάφωνα ο Εθνικός Ύμνος.












πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.