Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Μετα την Γερμανια και η Ιταλια κατεσχεσε-εκλεψε, Ελληνικο Ιατρικο εξοπλισμο ! ! ! (Εχουμε συμμαχους με αλληλεγγυη)

Παρολο που η Ελλδα ηταν αυτη που επετρεψε το ρωσικο αεροσκαφος να περασει με βοηθεια για την Ιταλια, η Ιταλια μας κατασχεσε ιατρικο εξοπλισμο...
Και γ@μω τους συμμαχους εχουμε...
Ξυπνατε ,Μητσοτακηδες....

Περίεργη κίνηση της Ρώμης.
Στην κατάσχεση σχεδόν 2.000 αναπνευστήρων, οι οποίοι προορίζονταν για ασθενείς του κορωνοϊού στην Ελλάδα, προχώρησαν οι αρχές της Ιταλίας, η οποία δίνει σκληρή «μάχη» με τον θανατηφόρο ιό.

Η κατάσχεση πραγματοποιήθηκε από άνδρες της ιταλικής αστυνομίας και του ιταλικού τελωνείου, και αφορούσε 1.840 αναπνευστήρες, οι οποίοι συνοδεύονταν από μάσκες.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός εντοπίστηκε σε φορτηγό, το οποίο βρισκόταν σε πλοίο – έτοιμο να αποπλεύσει με προορισμό την Ελλάδα, αναφέρει το sputnik.







πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.