Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Αυτό είναι το ηχητικό μήνυμα για την Απαγόρευση των συναθροίσεων...

https://youtu.be/HUiTCjk4kK0

Κορονοϊός μέτρα: Ένα ηχογραφημένο μήνυμα στα ελληνικά, στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα αραβικά και σε άλλες γλώσσες και διαλέκτους θα ακούγεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας και θα καλεί όσους παραβιάζουν την απαγόρευση για συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων να συμμορφώνονται άμεσα και να απομακρύνονται από τον χώρο προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού. Οι περιπολίες με τα μεγάφωνα ξεκίνησαν ήδη από την Πάτρα, όπου πλήρωμα περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. κάλεσε πολίτες που βρίσκονταν σε ένα από τα πάρκα της πόλης να επιστρέψουν σπίτι τους.

«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο», αναφέρει χαρακτηριστικά το ηχητικό μήνυμα. Το μέτρο θα εφαρμοστεί - ίσως και από το Σάββατο - στην Αττική και τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.