Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Αλβ@νος έφτυσε στο πρόσωπο Αστυνομικούς , φωνάζοντας οτι εχει Κορωνοϊό...

Γιατί βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα;;;;
Ποιος τον προστατεύει ;;;;; 


Ο 26χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα στη Βούλα επειδή προκαλούσε φθορές σε αυτοκίνητα και φρόντισε να εκθέσει τους αστυνομικούς σε κίνδυνο, είναι ο πρώτος στον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για μετάδοση του κορωνοϊού.

Ο αλβανικής υπηκοότητας δράστης, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε έρθει από τη Αγγλία και είχε σπάσει την καραντίνα, ενώ τους έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο όταν στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν άρχισε να τους φτύνει.

Το αν όντως ήταν φορέας κορωνοϊού ή όχι δεν το ξέρουμε, αλλά οι αστυνομικοί μας εξαιτίας ενός Αλβανού βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε 7ήμερη καραντίνα, μην γνωρίζοντας αν νοσούν και φυσικά θέτοντας έναν αριθμό προσωπικού εκτός δράσης.



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.