Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Αγροτες με τρακτερ, Κτηνοτροφοι και Εθνοφυλακες στον Εβρο, βγαινουν εξω να σωσουν τα σπιτια τους...

Τα ακουτε ανικανοι Καρεκλοκενταυροι;
Μονοι τους θα σωθουν και θα σωσουν την Ελλαδα...
Εσεις δεν τολματε...
Παραιτηθειτε ρε, ειναι οτι καλυτερο μπορειτε να κανετε για την Ελλαδα...

Με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης τάσσετε στο πλευρό της Κυβέρνησης για την αποτροπή εισόδου των παράνομων μεταναστών από το τελωνείο Καστανεών και δηλώνει ότι όλα τα μέλη του είναι έτοιμα να συνδράμουν τα μέγιστα από τους το ζητήσει ο Ελληνικό Κράτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«ΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕ, ΘΕΣΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ-ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ-ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΤΟΣΟ ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ».

Επίσης και οι Εθνοφύλακες Τραϊανούπολης με δική τους ανακοίνωση δηλώνουν:

“Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει παιχνίδια με την πατρίδα μας και τον Έβρο μας.
Ως εθνοφύλακες είμαστε έτοιμοι να δώσουμε σκληρή απάντηση σε αυτούς που υπονομεύουν την ασφάλεια στην περιοχή με τα βρώμικα παιχνίδια τους”.

πηγή: evros24.gr

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.