Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Άγιος Παΐσιος: “Mετά τον σεισμό στην γείτονα χώρα έρχεται στην Ελλάδα…”


Σύμφωνα όσα δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Sabah στην ιστοσελίδα της, ο Νοστράδαμος είχε «δει» πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το 2019, ενώ για την ίδια χρονιά είχε προφητεύσει και μεγάλο, θανατηφόρο σεισμό στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, προκύπτει ότι μια χώρα, που δεν κατονομάζεται, θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (σ.σ. Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τη Ρωσία και το περίφημο Ξανθό Γένος) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό, οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στους σεισμούς της Ινδονησίας, οι οποίοι προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τη μία πλευρά να ισχυρίζεται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και την άλλη πλευρά να υποστηρίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.