Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

50% πηρε ο Κουλης στην Σπαρτη και τωρα την επικοιζει με λαθρομεταναστες...


Περίπου στις 13:30 έφτασαν στην πόλη της Σπάρτης τα πρώτα 5 πούλμαν με περίπου 250 μετανάστες – πρόσφυγες στο ξενοδοχείο Sparta Inn.

Τα πούλμαν έφτασαν με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και σε δρακόντια μέτρα ασφαλείας με κατοίκους να έχουν φτάσει στο σημείο για να παρακολουθήσουν απο κοντά την άφιξη.
Μέσα στους μετανάστες που έφτασαν σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου υπήρχαν γυναίκες και παιδιά αλλά ακόμα ο ακριβής αριθμός δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα.

Στο σημείο υπήρχαν πολίτες που αποδοκίμασαν την άφιξη των μεταναστών στην Σπάρτη αλλά οχι τους ίδιους τους μετανάστες οι οποίοι μεταφέρθηκαν απευθείας από τα πούλμαν εντός του Ξενοδοχείου.

Οι μετανάστες θα έχουν διαμονή, διατροφή και ιατροφαρμακευτική φροντίδα.
Απούσα η Δημοτική Αρχή με τον μοναδικό θεσμικό να είναι παρών ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης Δημήτρης Καπονικολός ο οποίος σημείωσε πως η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος είναι αντίθετοι από την άφιξη.

Από την Δημοτική Αρχή έως ώρας δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση που θα έπρεπε για να ενημερωθεί ή ακόμα και να καθησυχάσει τον κόσμο.
Αναμένουμε νεότερες εξελίξεις με τις πληροφορίες να θέλουν να έρχονται στο σύνολο της Λακωνίας περί τους 980 μετανάστες.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.