Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Μουσουλαμανομαγαζα στην Θεσσαλονικη, ο εποικισμος προχωρα με κανονικους ρυθμους!



Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, επόμενο ήταν να μην αργήσει να κάνει την εμφάνισή της η μουσουλμανική μόδα και στην Θεσσαλονίκη.

Μαντίλες και μακριά φορέματα για γυναίκες, μακριά ρούχα για άνδρες και πολλά άλλα.

«Το λουλούδι της Δαμασκού» άνοιξε πριν από 2-3 μήνες στην Βαλαωρίτου και είναι η πρώτη μπουτίκ με ρούχα για μουσουλμάνες γυναίκες.

Η πελατεία του αποτελείται από Ιρανές, Αφγανές, Σύριες, αλλά και από Τουρκάλες.

Ήταν κάτι που έλειπε από την πόλη μιας και δεν υπάρχει άλλος χώρος που να συγκεντρώνει είδη ένδυσης που να εστιάζουν σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που επιβάλλει η θρησκεία, κάτι που έκανε δύσκολη και πολύωρη την ανεύρεση των κατάλληλων ρούχων στην ευρύτερη αγορά. 

Στο ισόγειο και το υπόγειο του καταστήματος, μπορεί κανείς να βρει μαντίλες, μπλούζες, μακριά φορέματα αλλά και ενδυμασίες για πιο επίσημες περιστάσεις.






πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.