Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Η πρόβλεψη Τσελέντη που βγήκε αληθινή τον Ιούλιο του ΄19 για τα Βαλκάνια που «αγνόησαν» οι Αλβανοί και το πλήρωσαν με νεκρούς


Είχαν ενημερωθεί εγκαίρως οι Αλβανοί από τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη, τον Ιούλιο που μας πέρασε, αλλά προφανώς στην πράξη αυτή η πρόβλεψη του αγνοήθηκε!


Η πρόβλεψη του σεισμολόγου που έκανε αναφορά για καταστροφικό σεισμό στα Βαλκάνια, βγήκε μέχρι στιγμής αληθινή για την Αλβανία ενώ σήμερα είχαμε στην Ελλάδα τον ισχυρό σεισμό των 6,1 ριχτερ που έλαβε χώρα μεταξύ Κυθήρων και Κρήτης.


Η εύλογη ανησυχία όλων, φέρνει στην μνήμη την πρόβλεψη του γνωστού σεισμολόγου που δημοσιεύσαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε.



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.