Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Τι λεε ρε το ρεμαλι ο τουρκολαγνος δημοσιογραφισκος; Πρωτα το διεθνες δικαιο και μετα η Εθνικη επιβιωση....

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ....
Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ......
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ…
Ακόμα και πίσω από μία μικρή φράση μπορεί να κρύβονται πολλά περισσότερα.

Ο λόγος για τα όσα απίστευτα και όμως αληθινά δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο ανταποκριτής του στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, σε συνομιλία που είχε με τον Αντιστράτηγο Ε.Α. Λάμπρο Τζούμη, για το ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης που μας έρχεται από την Τουρκία.

Τζούμης: «Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να πούμε: Από τη μία πλευρά είναι το Διεθνές Δίκαιο και από την άλλη είναι η Εθνική Επιβίωση. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αν μπορούμε να προχωρήσουμε στην βίαιη απώθηση, αν πρέπει να πάμε σε επαναπροωθήσεις που ενδεχομένως δεν προβλέπονται, ή αν θα πρέπει να δεχτούμε αυτή την κατάσταση και κάποια στιγμή θα φτάσουμε σε ένα σημείο που θα είναι μη διαχειρίσιμο.»

Μανώλης Κωστίδης: «Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι πρώτα απ’ όλα είναι το Διεθνές Δίκαιο και μετά η Εθνική Επιβίωση…»!!!

Τζούμης: «Με συγχωρείτε, νομίζω ότι είναι πρώτα η Εθνική Επιβίωση και μετά το Διεθνές Δίκαιο».
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.