Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Αμερικανοι: Διασφαλισαμε τα κοιτάσματα πετρελαίου” στην Ανατολική Συρία από κάθε άποψη νόμιμο....

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για την Συρία πριν από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ για την Συρία, προέβη σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Ο Τζέφρι ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν υπάρχει νομικό έρεισμα στην δήλωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που είπε πως “διασφάλισαν τα κοιτάσματα πετρελαίου” στην Ανατολική Συρία, είπε πως “Πιστεύω πως είναι από κάθε άποψη νόμιμο”.
……
Ο Τζέφρι είπε πως “Για εμάς το πιο σημαντικό θέμα είναι το πετρέλαιο να μην περάσει στα χέρια της DAIS και άλλων παικτών. Δεν κάνουμε τίποτε το παράνομο”.
Ο Τζέφρι είπε πως “Οι SDF συνεχίζουν να εργάζονται επί τέσσερα χρόνια στις περιοχές πετρελαίου που ελέγχουν, ενώ εμείς βοηθάμε σε αυτό, ως τμήμα της στρατηγικής μας στην Συρία” .
Ο Τζεφρι ανέφερε πως οι εξελίξεις στην Ιντλίμπ είναι άκρως ανησυχητικές και είπε πως “Χρειαζόμαστε μία εκεχειρία για το σύνολο της χώρας. Αυτό είναι ανάγκη να αρχίσει από την Ιντλίμπ”.
 Ας ελπίσουμε οι Αμερικανοί να μην πουλήσουν πάλι τους Κούρδους…







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.