Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ....18χρονος λαθρομεταναστης, εξύβρισε και στην συνέχεια επιτέθηκε σε Αστυνομικούς !

Η κατάσταση στα κέντρα «φιλοξενίας» αλλοδαπών ολοένα και γίνεται πιο επικίνδυνη, αφού οι λαθρομετανάστες δεν τρέφουν κανένα σεβασμό ούτε για τη χώρα που τους φιλοξενεί, ούτε για τους Έλληνες. 

Αυτή τη φορά, ένας 18χρονος λαθρομεταναστης, που φιλοξενείτε στο ΚΥΤ της Μόριας Λέσβου, επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Το περιστατικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής. 

Ο νεαρός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις δύο αστυνομικών του τοπικού τμήματος που έκαναν έλεγχο στον χώρο παραμονής αλλοδαπών, τους εξύβρισε και στην συνέχεια τους επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τους με τα χέρια του.

Μάλιστα, αντιστάθηκε σθεναρά όταν τον συνέλαβαν, αλλά τελικά δεν απέφυγε τις χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, απείθεια και βίας κατά υπαλλήλων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Αν αυτή είναι η συμπεριφορά στους Αστυνομικούς σκεφτείτε τι συμπεριφορά σε οποίον ατυχή «απλό» πολίτη βρεθεί στον δρόμο τους..





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.