Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Μια xαρα ξnγnθnκε ο Bλαδiμnρoς, αλλα δεν θα το δεiξoυν τα καvαλια....



Βλαντιμίρ Πούτιν: Βλέπω κάποια δυτικά ΜΜΕ πληρωμένα από τις ΗΠΑ που γράφουν ανοησίες ότι η Ρωσία μετά την Ουκρανία θα επιτεθεί σε άλλη χώρα ή τέτοια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο ψέμα μερικών δυτικών ΜΜΕ που αγωνίζονται να στρέψουν τον λαό και τον κόσμο εναντίον εμού και της Ρωσίας.

Θα ήθελα να πω .

Σε αντίθεση με κάποιες χώρες, η Ρωσία δεν επιτίθεται χωρίς λόγο.

Σε αντίθεση με κάποιες χώρες, η Ρωσία επιτίθεται όταν η χώρα και ο λαός της απειλούνται και δέχονται επίθεση.

Δεν είμαστε σε πόλεμο εναντίον αθώων κατοίκων και πολιτών στην Ουκρανία, αλλά εναντίον των ναζί νεοναζί που επιτίθενται επί χρόνια σε ειρηνικούς και αθώους κατοίκους στην Ουκρανία, εναντίον αυτών που έκαψαν ζωντανούς ανθρώπους, θα σκότωναν αθώα χρόνια.

Ο φασισμός είναι έργο του Σατανά και πρέπει να καθαριστεί μαζί με τους νεοναζί .

Μη φοβάστε τη Ρωσία, η Ρωσία δεν είναι απειλή για τον κόσμο.

Δεν θα εισβάλουμε σε άλλη χώρα .

Ευχαριστώ πρώτα τους ανθρώπους μου από τη Ρωσία και τη Ρωσία.

Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους από άλλες χώρες που μας υποστηρίζουν και δείχνουν την υποστήριξή τους, όσο δύσκολο κι αν είναι γι' αυτούς, γιατί στις χώρες τους μιλάνε όλα χάρη στους πολιτικούς τους.

Ψευδείς ειδήσεις διαδίδονται στη Βουλγαρία ότι οι επόμενοι που θα δεχτούν επίθεση μετά την Ουκρανία θα είναι αυτοί.

Πάλι ένα χαμηλότερο ψέμα για να στρέψει τον λαό εναντίον εμού και της Ρωσίας.

Θέλω να πω.

Θέλω να πω στους Βούλγαρους και στον βουλγαρικό λαό ότι αγαπώ τη Βουλγαρία και τον βουλγαρικό λαό, δεν θα τους επιτεθεί ποτέ η Ρωσία, μόνο να τους σώσουμε μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε πάντα τη Βουλγαρία.

Κάποιοι κυβερνώντες της Βουλγαρίας και κάποιοι άλλοι κυβερνώντες σε άλλες χώρες κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ουκρανία στον πόλεμο, ακολουθώντας και ακούγοντας τους για την αποστολή στρατευμάτων και στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία εναντίον μας.

Δεν είναι σίγουροι, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξουν Βούλγαροι που θα πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας, καθώς και Ρώσοι που θα πολεμούν εναντίον της Βουλγαρίας.

Είμαστε αδέλφια!

Δεν νομίζω ότι αυτοί που κυβερνούν σε κάποιες χώρες, που ακούν ΗΠΑ, θα μείνουν πολύ στην εξουσία, γιατί ο λαός θα τους δείξει την αγάπη του με διαμαρτυρίες, ο λαός είναι έξυπνος.

Η Βουλγαρία δεν πρέπει να φοβάται!

Οι άλλες χώρες του κόσμου δεν πρέπει να φοβούνται!

Δεν είμαστε απειλή για τον κόσμο.

Αν κάποιες χώρες ήταν υπέρ της ειρήνης, δεν θα έστελναν στρατεύματα και στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία.

Η αλήθεια μια μέρα θα γίνει γνωστή σε όλους, και κάποιοι κυβερνώντες του κράτους, που είναι υπηρέτες των ΗΠΑ, όχι ηγέτες, θα ντρέπονται.

Στην Ουκρανία δεν υπήρξε ποτέ ειρήνη για τους ρωσόφωνους, όπως και για άλλες εθνότητες, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα δυτικά ΜΜΕ, όπως και κάποιοι στην εξουσία.

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.