Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Nεα "ΕΠlΤΥΧlΑ" του Zαβoυ ! ! ! Θα αγoραζoυμε το φυσικo αεριo 6 φoρες πιo ακριβα....

Το αν μπορουμε να το πληρωσουμε δεν τον νοιαζει...

Το μονο που τον νοιαζει ειναι να μην δυσαρεστησει τα αφεντικα του...

Κι ετσι...



Η Ισπανία και η Πορτογαλία απέσπασαν από την ΕΕ ειδική άδεια για να διαχειρίζονται τις δικές τους τιμές ηλεκτρικής ενέργειας… ο Μητσοτάκης ακολουθεί σαν “πιστο σκυλί” τις αποφάσεις του Μπαιντεν και της Ευρωπαϊκής Λυκοσυμμαχίας και θα αγοράζει 6 φορες πάνω το αέριο….Ποιος θα μπορεί να το πληρώνει δεν μας ειπε??

Στη Συναντηση Συνόδου Κορυφής αρκέστηκε να χαμογελάει επειδή θα αγοράζουμε πανάκριβο υγροποιημένο αέριο από τους Αμερικανούς!

Δεν τον νοιάζει ποσο θα το πληρώνει ο Έλληνας ουτε οτι είμαστε η πρώτη στη λιστα στην Ε.Ε με τα πιο ακριβα καύσιμα..Οπως έλεγε και ο Σέρλκοκ Χολμς «Για να βρεις ποιος διέπραξε το έγκλημα βρίσκεις ποιος είναι αυτός που κερδίζει». Και εδω ολοι γνωρίζουν οτι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από την Ουκρανική κρίση κερδίζοντας και πουλώντας 6 φορες πάνω το Υγροποιημένο αέριο.

Τοση χαρα ειχε το ΖΑΒΟ που εκανε και Τουιτ!!! Μηπως ξέρει τι κάνει? Μεχρι και τη Χωρα μπέρδεψε που δεχθηκε την εισβολή απο τη Ρωσία!!



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.