Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Pωσoι κομμαvτoς συvελαβαν τoυς βασαvιστες των Pωσων αιxμαλωτων ! ! ! Αυτoi οι Oυκραvovαζi εxoυν αvθρωπιvα διkαιωματα;

Δεν θα πω εγω αν εχουν....

Μυαλο και κριση εχετε...



Οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως οι Ουκρανοί υπήκοοι Σεργκέι Βελίτσκο, με το παρατσούκλι «Χιλή» και Κονσταντίν Νεμίτσεφ «μέλος της ομάδας οπαδών της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μέταλιστ».

Σημειώνεται ότι προ ολίγων ημερών δημοσιοποιήθηκε βίντεο στον οποίο τα εν λόγω άτομα απεικονίζονται να βασανίζουν Ρώσους αιχμαλώτους πολέμου.

Το βίντεο δείχνει φερόμενους Ουκρανούς στρατιώτες να πυροβολούν Ρώσους στρατιώτες στα πόδια και να τους αφήνουν πεσμένους στο έδαφος να αιμορραγούν.

Ένας από τους Ρώσους στρατιώτες πεθαίνει κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων, ενώ ο Ουκρανός στρατιώτης συνεχίζει να κλωτσάει το σώμα του που φαίνεται να είναι ήδη άψυχο.




πηγη 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.