Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Eτσι ο Λoγαριασμoς τnς ΔEΗ απο 1440 ευpώ... πnγε στα 29 ευpώ ! ! !

Δικηγόρος αποκαλύπτει μία απίστευτη ιστορία με φουσκωμένο λογαριασμό ρεύματος που μειώθηκε κατακόρυφα όταν ο πελάτης της υπέβαλε αντίρρηση στον πάροχο για τη ρήτρα προσαρμογής...



Μία απίστευτη ιστορία με φουσκωμένο λογαριασμό ρεύματος αποκάλυψε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, στο Επιλογές και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ με την Ελένη Μωραΐτη. Πρόκειται για ένα πελάτη της ιδιοκτήτη επιχείρησης εστίασης ο οποίος έλαβε λογαριασμό 1.440 ευρώ και μετά την υποβολή αντίρρησης στον πάροχο οι επόμενοι λογαριασμοί ήταν 26 και 3 ευρώ αντίστοιχα!

Μία απίστευτη ιστορία με φουσκωμένο λογαριασμό ρεύματος, αποκάλυψε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα στο Επιλογές

Πρόκειται για ένα πελάτη της ιδιοκτήτη επιχείρησης εστίασης ο οποίος έλαβε λογαριασμό 1.440 ευρώ και αμέσως απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να δει τι μπορεί να κάνει

Ο επόμενος λογαριασμός με ρήτρα αναπροσαρμογής και την ίδια κατανάλωση ήταν 26 ευρώ και ο τρίτος 3 ευρώ!

Επειδή δεν πήρε πίσω χρήματα, ο πελάτης αναγκάστηκε να πάει δικαστικά σύμφωνα με τη δικηγόρο της υπόθεσης Αριάδνη Νούκα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή, σύμφωνα με την κυρία Νούκα η ρήτρα αναπροσαρμογής έχει αδιαφάνεια.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.